Waan jezelf in Frankrijk met deze theepotten

 

‘Je ne regrette rien,’ behalve dan dat we niet vaker naar Frankrijk zijn geweest! Je vindt er pittoreske huisjes, bed en breakfasts, klassieke architectuur en - niet te vergeten - leuke, Franse cafétjes. In Frankrijk is er een grote liefde voor thee, en veel Fransen drinken dan ook thee op de terrassen uit een leuke Franse theepot. Met deze theepotten waan je jezelf zo in Frankrijk!

 

De Duet® Bella Ronde

De Bella Ronde is een echte klassieker die doet denken aan het Franse leven. We dromen weg naar de Champs-Élysées met de Bella Ronde in blanc satiné, maar ook de andere kleuren doen denken aan leuke cafétjes, luxe hotels in Parijs en pittoreske huisjes.

Bella Ronde Carmine Red

Bella Ronde Blanc Satiné

Bella Ronde Chroom

 

Klassiek met keramiek

Haal de rustieke, Franse sfeer in huis met een keramieken theepot. Deze gezellige theepotten doen denken aan de handgemaakte porseleinen theepotten van het oude Frankrijk, die je – als je goed zoekt – nog steeds kunt vinden tussen andere curiosa op een Franse brocante.

Cosy® crémewit

Cosy® roomstelletje

Cosy® melkkan en suikerpotje

 

Glazen theepotten voor gezonde theesoorten 

De Fransen drinken het liefst gezonde theesoorten, waaronder kamille, verveine en verbena. In een glazen theepot kun je de losse thee in het filter doen en de theeblaadjes zien ontvouwen. Geniet van een gezond kopje thee uit een elegante, glazen theepot!

Solo Verona

Minuet® Santhee

Solo Tea for one Modena

 

Ben je op zoek naar meer inspiratie? Lees dan ook onze andere blogs!