Theepotten van Nederlandse bodem

 

We drinken in Nederland al eeuwenlang thee. In de Gouden eeuw werd er voor het eerst een kleine hoeveelheid thee naar Nederland gebracht door de VOC. In die tijd werd thee puur gedronken als medicinaal drankje. Tegenwoordig drinken we thee voor de gezelligheid en voor de gezondheid! Ook bij Bredemeijer® houden wij ons al sinds de vorige eeuw bezig met thee. Ben je op zoek naar een theepot van een gerenommeerd Nederlands merk? Dan ben je bij Bredemeijer® aan het juiste adres. Dit zijn onze aanraders!

 

Voor de liefhebbers van moderne theepotten

Minuet® Cylindre: een theepot in een strak vormgegeven jasje! De Cylindre voelt zich prima thuis in een modern interieur.

Riga: een enkelwandige theepot in een eigentijds design voorzien van RVS filter. Perfect voor de moderne theeliefhebber die losse thee drinkt.

Duet® Bella Ronde Cool Grey: een echte klassieker in een modern jasje! De Bella Ronde in Cool Grey past perfect in ieder thuiskantoor. 

 

Voor de liefhebbers van klassieke theepotten

Duet® Classic: de Classic is een klassieker binnen de Bredemeijer®-collectie. Het tijdloze model is al jaren populair in vele huishoudens. Staat hij al in jouw keuken?

Duet® Bella Ronde: de Bella Ronde is een echte Bredemeijer® klassieker! De bekende ronde vorm is al op vele keukentafels aangetroffen. Deze theepot van Nederlandse bodem is al jaren de favoriet van velen!

 

Voor de liefhebbers van design theepotten

Duet® Design Saturn: als je een liefhebber bent van design dan ben je ook een liefhebber van onze Saturn in mat zwart! Het design is krachtig en minimalistisch, een mooie toevoeging aan een strak interieur.

Duet® Design Saturn: ook de Saturn in chroom is een goede toevoeging aan een modern interieur. Deze moderne, elegante theepot is een unieke designklassieker.

Duet® Design Boston: de Boston theepot dankt zijn moderne uitstraling aan de combinatie van het mat zwarte RVS, de glanzende deksel en het handvat en dopje met houtlook. Een echte eyecatcher op de keukentafel!

 

Voor de liefhebbers van ‘oma’s theepot’

Fluitketel: iedereen kent het geluid van een fluitende ketel op het vuur. Dit doet ons denken aan vroeger als we op visite gingen bij oma. Onze fluitketel heeft een speels en functioneel design. Oma’s fluitketel in een mat zwarte uitvoering.

Cosy® crèmewit: een elegante, klassieke en gezellige theepot. Deze gezellige theepot vind je in veel huishoudens, uiteraard naast een trommel met lekkere koekjes.

Cosy® Manto: de Manto is een moderne uitvoering van de traditionele Cosy® theepot. Ander uiterlijk, dezelfde praktische eigenschappen! Oma’s theepot voor het moderne kleinkind.

 

Ben je op zoek naar meer inspiratie? Lees dan ook onze andere blogs.