Producten 25-36 van 42

per pagina

De voordelen van een dubbelwandige theepot

Het grootste voordeel van een theepot dubbelwandig is dat je thee tot wel een uur op temperatuur en smaak blijft dankzij de dubbele wand. Lekker lang genieten dus! Een dubbelwandige theepot van Bredemeijer® schenkt zonder druppelen dankzij de speciaal gevormde uit en het ergonomisch gevormde handvat zorgt ervoor dat de theepot prettig in de hand ligt. Een ander voordeel van een isolerende theepot is dat de buitenzijde hooguit lauwwarm wordt. Je zult hier je vingers dus niet aan branden.

Voor het produceren van een Bredemeijer® dubbelwandige theepot is handwerk en er zijn maar liefst 140 stappen nodig. Onze theepotten worden gemaakt van duurzaam roestvrij staal dat foodsafe is.

De collectie Bredemeijer® theepotten dubbelwandig bestaat uit meerdere series met elk een groot aantal modellen en kleuren, passend bij de huidige interieurtrends. Van klassiek tot modern, je vindt altijd een theepot naar wens.

 


Dubbelwandige theepotDubbelwandige theepot


De eigenschappen van een dubbelwandige theepot

Een dubbelwandige theepot van Bredemeijer® heeft meerdere kenmekren:

  • Kwaliteit – alleen de meest hoogwaardige kwaliteit duurzaam RVS en kunststof wordt gebruikt voor de productie van onze theepotten. Mede daardoor gaat een Bredemeijer® RVS dubbelwandige theepot jarenlang mee bij dagelijks gebruik.
  • Gebruiksgemak – een dubbelwandige theepot van Bredemeijer® schenkt net zoals bijvoorbeeld een Bredemeijer® glazen theepot zonder te druppelen en dankzij het ergonomisch gevormde handvat ligt de theepot prettig en veilig in de hand.
  • Langer warm – de dubbelwandige constructie zorgt ervoor dat thee wel tot een uur lang warm blijft. Een theelichtje of theemuts is niet nodig. Zo geniet je langer van een pot warme thee, terwijl de smaak behouden blijft.
  • Design – Bredemeijer komt ieder jaar met noviteiten van dubbelwandige theepotten. Dit kan zijn in kleur, vorm en naam. Hierdoor is er voor iedereen een geschikte dubbelwandige theepot en ben je verzekerd van een unieke theepot. Wist je dat je onze dubbelwandige theepotten ook als interieuraccessoire kunt gebruiken. Een dubbelwandige theepot is een echte eyecatcher op je aanrecht. 
     

Dubbelwandige theepot - de ideale waterhoeveelheid en temperatuur

Spoel de theepot eerst om met een laagje gekookt water en vul hem daarna tot 90% of 1,5 cm onder de rand voor het meest idea­le temperatuurverloop. Stem de temperatuur van het water dat je in de pot schenkt af op de soort thee die je gaat drinken. Iedere theesoort vraagt namelijk om een andere watertemperatuur. Houd voor zwart thee ca. 100 °C aan, voor oolong thee 85 °C, voor groene en witte thee 70 °C en voor rooibos en kruideninfusies 95 °C.

Het meest secure hulpmiddel om tot de juiste temperatuur te komen is een thermometer. Je kunt ook een inschatting maken. Bij het opgieten van het water verliest het al 10 °C aan temperatuur. Een paar minuten wachten om de temperatuur te laten dalen kan al voldoende zijn.

Verschillende series dubbelwandige theepotten.

De collectie dubbelwandige theepotten van Bredemeijer® bestaat uit de volgende series:

Duet®
Dubbelwandige theepotten van duurzaam RVS. Dankzij de dub­belwandige constructie blijft thee lang op temperatuur en smaak. Modellen binnen deze serie zijn Bella Ronde, Classic en Eva. Onder het sublabel Design zijn theepotten met een wat strakkere uitvoe­ring te vinden, zoals model Boston.

Minuet®
Bredemeijer theepotten met een dubbele wand en een vlakke bodem. Prak­tisch in gebruik: een deel van de collectie kan in de vaatwasser gereinigd worden.

Cosy®
Keramieken theepotten met een losse RVS mantel. Doordat de mantel het keramiek omsluit ontstaat een dubbele wand die thee langer warm en op smaak houdt. Voor de liefhebbers van een strakker design is er de lijn Cosy® Manto.

Bredemeijer dubbelwandige theepot schoonmaken

De buitenkant van de dubbelwandige theepot kan je schoonmaken met een zachte vochtige doek. De binnenkant van de dubbelwandige theepot kan je eenvoudig schoonmaken met heet water en sop. Spoel de pot goed om en droog deze met een theedoek. Gebruik geen ontkalkingsmiddelen of chemicaliën. Gebruik ook geen schuur- en/of poetsmiddelen om de dubbelwandige theepot aan de binnen- en of buitenkant te reinigen. 

Dubbelwandige theepot kopen

Geniet van jouw theemoment door een dubbelwandige theepot te kopen van Bredemeijer. Met een isolerende theepot haal je comfort en design in huis.