6x theecadeau inspiratie voor Moederdag

theecadeau inspiratie voor Moederdag

6x theecadeau inspiratie voor Moederdag

Het is weer bijna Moederdag! Het perfecte moment om jouw moeder of bonusmoeder eens flink in de watten te leggen en haar te laten weten hoe bijzonder ze voor je is. En wat is er nu beter dan haar te verrassen met een heerlijk ontbijtje op bed, compleet met verse croissantjes en een dampend kopje thee?

Of je moeder een theeliefhebber is die houdt van klassiek design of juist modern, we hebben cadeau inspiratie voor ieder budget. We zetten  6 cadeautips op een rij.

 

1. Theepot Bella Ronde in Pink Blush 

Voor de moeder die van elegantie houdt, is onze Bella Ronde theepot in Pink Blush een perfecte keuze. Met een zachte roze tint en uniek ontwerp is deze theepot een echte eye-catcher in ieder interieur. 

Theepot Duet® Bella Ronde 1,2L Blush Pink | € 129,95 

theepot bella ronde bredemeijer

 

2. Theeset Umea in leemgrijs

Laat je moeder genieten van een gezellig theemoment met onze Umea theeset. Een eigentijdse keramieken set inclusief theelicht, wat de thee lang warm houdt. In een stijlvol leemgrijs design is de Umea theeset een perfect cadeau voor je moeder om langdurig te genieten van haar favoriete thee. 

Theeset Umea 1,2L met theelicht leemgrijs | € 69,95

theeset umea bredemeijer

 

3. Gietijzeren theepot Jang

Voor een traditionele Japanse ervaring is onze gietijzeren theepot Jang een uitstekende keuze. Met zijn duurzame constructie en geëmailleerde binnenkant blijft de thee lang warm en op smaak. Met een gietijzeren theepot haal je sfeer in je interieur.

Theepot Jang 0,8L, zwart | € 39,95

gietijzer theepot jang bredemeijer

 

4. Luxe zwarte theedoos met 6 blikjes en theemaatlepel

Houd de theecollectie van je moeder georganiseerd met onze stijlvolle bamboe theedoos. Met 6 ronde blikjes én een handige theemaatlepel is deze thee doos ideaal voor losse thee en brengt het gemak en elegantie samen in één geschenk.

Theedoos bamboe met 6 blikjes en theemaatlepel, zwart | € 59,95

luxe theedoos bredemeijer

 

5. Dubbelwandige  theeglazen

Voor moeders die graag hun thee (of koffie) warm willen houden, zijn onze dubbelwandige glazen een must-have. De glazen zijn gemaakt van hoogwaardig borosilicaatglas en zijn vaatwasserbestendig. Verkrijgbaar in verschillende formaten: van 100ml tot 400ml. 

Dubbelwandig glas Koffie/Thee, 320 ml, 2 stuks | € 22,95 tot € 26,95

dubbelwandige theeglazen bredemeijer

6. Theefilter Bella Ronde met onderzette

Is je moeder gek op losse thee? Dan is onze nieuwe theefilter Bella Ronde ideaal.   Compleet met een handige onderzetter, is het een praktisch en stijlvol geschenk voor elke theeliefhebber. Leuk detail: het kettinkje heeft een Duet® Bella Ronde hangertje.

Theefilter Bella Ronde met onderzetter | € 9,95

theefilter bredemeijer

 

Zoals je ziet zijn er theecadeaus voor iedere moeder én ieder budget. Ben je op zoek naar een klein cadeautje of een luxe theepot? Je vindt altijd iets leuks in onze webshop. Maak jouw theecadeau extra persoonlijk door er een handgeschreven kaartje of een doosje bonbons bij te geven. Zo wordt Moederdag een onvergetelijke dag.