Een theepot die past bij je interieur

Bredemeijer heeft een grote diversiteit aan theepotten. Naast het praktische van de theepotten, hebben ze ook een mooi design. Zo is er altijd wel een theepot die past bij jouw interieur. Ga voor neutraal wit of grijs bij een Scandinavisch interieur of breng juist kleur aan in je huis door een felle theepot te kiezen. Laat je inspireren!

Voor een Aziatisch tintje zit je goed met de Xilin theepot. De theepotten zijn geïnspireerd op het verre en mooie Azië en zetten een mooi sfeer neer. Daarnaast voegt het lekker kleur toe aan je interieur.

Met dezelfde theepot kun je ook een mooi Urban Jungle effect neerzetten. De Xilin is naast rood en blauw ook in het groen verkrijgbaar. Mooi in combinatie met planten en groene accessoires.

Houd jij het liever minimalistisch en houd je van een Scandinavische stijl? Ga dan bijvoorbeeld voor de Cosy Manto. De theepot is verkrijgbaar in verschillende wit, grijs, zwart combinaties voor een strak interieur. Dankzij de RVS mantel blijft de thee extra lang warm en lekker op smaak.

Scandinavisch, strak en sfeervol; dat is het effect dat je neerzet met de Lund theepotten. De handgemaakte Lund serie bestaat uit theepotten en kopjes in de kleuren wit, zwart en rood. De kleuren kunnen mooi met elkaar gecombineerd worden.

Een hele andere sfeer, maar dezelfde theepot Lund. Door het contrast van rood, zwart en wit wordt er een retro sfeer gecreëerd. Kleurrijk en gewaagd.