De leukste kerstcadeaus voor theeliefhebbers

kerstcadeaus voor theeliefhebbers

Het is al bijna kerst, wat betekent dat het tijd is om cadeautjes uit te zoeken! Ben je op zoek naar ideeën voor theeliefhebbers? Lees dan snel ons blog met de leukste kerstcadeaus voor elke theeliefhebber!

 

Theepotten

Een theepot is het perfecte cadeau voor elke theeliefhebber, want we kunnen nooit genoeg theepotten hebben! In onze collectie vind je verschillende stijlen, maten en designs voor elke theeliefhebber. Onze Asia-collectie bestaat uit een brede selectie gietijzeren theepotten in Japanse en Chinese stijl. Onze Duet® en Minuet®-lijnen bestaan uit dubbelwandige theepotten, waardoor je thee langer warm en op smaak blijft. Ook vind je in onze collectie een selectie glazen theepotten in verschillende stijlen. Tot slot hebben we nog een handvol unieke porseleinen theepotten met mantel. Een theepot voor iedere theeliefhebber!

 

Theedozen

Een praktisch en leuk cadeau! Een theeliefhebber kan al zijn of haar favoriete theesoorten bewaren in een van onze bamboe theedozen. Omdat onze theedozen zijn vervaardigd van duurzaam bamboe is dit cadeau ook goed voor de natuur. Onze collectie bestaat uit houten theedozen, bamboe theedozen, zwarte theedozen, theedozen met blikjes en theedozen met vakjes. Onze theedozen zijn geschikt voor het bewaren van losse thee en voor het bewaren van theezakjes. Dankzij ons uitgebreide aanbod vind je ongetwijfeld het perfecte kerstcadeau!

 

Theeglazen

Een van de verdrietigste momenten is wanneer je een slok thee neemt en je thee is koud geworden... Met onze dubbelwandige theeglazen heb je nooit meer dat probleem! Dankzij het dubbelwandige glas blijft je thee langer warm en op smaak. Een ander fijn effect van het dubbelwandige glas is dat de buitenkant van het glas niet heet wordt, waardoor je gemakkelijk je kopje thee kunt vasthouden zonder je handen te verbranden. Perfect voor de langzame theedrinker.

 

Thee accessoires

Wat geef je een theeliefhebber die alles al heeft? Thee accessoires natuurlijk! Bij Bredemeijer® hebben we een groot aanbod aan thee accessoires. Of je nu op zoek bent naar houten dienbladen, theefilters of theekopjes: wij hebben het allemaal! Bij elk thee accessoire kun je kiezen uit meerdere opties in materiaal, kleur en uiterlijk. Zo vind je zeker weten jouw kerstcadeau!

 

Vind meer inspiratie voor het perfecte kerstcadeau in onze collectie!