Interieur trends: een wit en natuurlijk interieur

Witte theepot in een wit interieur

Een gezellige leefruimte creëren is echt een kunst. Maar met de kleur wit creëer je eenvoudig een rustig en esthetisch interieur waar ontspanning en comfort voorop staan. Met onze tips voor het creëren van een wit interieur haast je je door het verkeer naar het comfort van je knusse huis en een warme kop thee.

 

Waarom kiezen voor een wit interieur?

Wit is een mooie, schone en frisse kleur die in veel kamers goed tot zijn recht komt. Een witte interieurinrichting doet het in bijna elke omgeving goed: of je huis nu klein of groot is en of je nu veel of weinig natuurlijk (zon)licht hebt. De kleur wit heeft een kalme en serene uitstraling wat een gastvrij, ruimtelijk gevoel geeft. Perfect dus voor keukens en woonkamers. Wit is een klassieke en tijdloze kleur die kan worden gebruikt voor muren, meubels, accenten, accessoires en meer.

 

Foto van een prachtige witte keuken, gedecoreerd met glinsterende witte tegels, een witte theepot en witte accessoires, door @fannysaintcoeur.

 

 

Wit en houtlook

Een andere mooie interieurtrend is de combinatie van witte kleuren met een natuurlijke en organische uitstraling. Hierbij worden frisse witte kleuren gecombineerd met natuurlijke, zen-elementen in bijvoorbeeld woondecoratie of witte producten. Hout, bamboe en échte planten doen het ontzettend goed in moderne en natuurlijke wooninterieurs.

 

 

Richt je huis in met witte producten

Een modern wit interieur komt pas echt tot leven als je het gaat inrichten. En als je echt van wit houdt, waarom zou je er dan niet helemaal voor gaan en ook witte producten gebruiken als woondecoratie? Veel producten zijn verkrijgbaar in het wit, omdat zwart-witte interieurideeën altijd populair zijn geweest en dat nog steeds zijn. En in tegenstelling tot veel andere ‘trendkleuren’ raakt wit nooit uit de mode. Daarom zijn veel van onze geliefde theepotten verkrijgbaar in de kleur wit. Van dubbelwandige theepotten van RVS, tot keramiek en porselein. Je favoriete huishoudproduct in je favoriete designkleur. Vind hier je favoriet.

 

 

 

 

Op zoek naar meer inspiratie? Bezoek onze blog voor meer tips over theepotten, thee en het creëren van een gezellig huis.